Fotofantasy

Trenutek...

PRAVNO OBVESTILO

Omejena odgovornost

Ponudnik ne odgovarja za uporabo spletnega mesta in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Ponudnik se bo trudil za pravilnost informacij. Ponudnik lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov, in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

Omejena pravica uporabe vsebin in zaščita avtorskih pravic

Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem mestu za svojo osebno uporabo, pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena. Na vseh gradivih ponudnik obdrži materialne in moralne avtorske pravice.

Varstvo osebnih podatkov

Ponudnik bo z vsemi podatki, zbranimi na spletnem mestu, razpolagal v skladu z veljavno zakonodajo. Ponudnik spletnega mesta se zavezuje, da bo s podatki, ki jih bodo preko spletnega mesta posredovali uporabniki, ravnal v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Ponudnik spletnega mesta bo osebne podatke obdeloval na podlagi zakona ali osebne privolitve uporabnika. Posredovane osebne podatke bo uporabil izključno za vnaprej določene namene in jih brez privolitve uporabnika ne bo posredoval drugi fizični ali pravni osebi.

Zaščita zasebnosti

Ob prvem obisku spletnega mesta se na vaš računalnik shrani “piškotek”, ki ga lahko tudi sami odstranite ali pa z ustreznimi nastavitvami preprečite, da bi se shranil. Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Kot večina spletnih mest vam poskušamo s piškotki zagotoviti boljšo, hitrejšo in varnejšo izkušnjo. Več o vrstah piškotkov in njihovem upravljanju, si preberite spodaj.

Zunanje povezave

Del spletnega mesta so tudi povezave na spletne strani, ki niso del našega spletnega mesta. Za vsebino na teh spletnih strani ponudnik spletnega mesta ne odgovarja.

Sprememba pogojev

Ponudnik spletnega mesta si pridržuje pravico do spreminjanja teh pogojev brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene.

Domneva soglasja

Z vstopom na spletno mesto soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji. Ljubljana, 1. julij 2017

PIŠKOTKI

Naše spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Kot večina spletnih mest vam poskušamo s piškotki zagotoviti boljšo, hitrejšo in varnejšo izkušnjo.

ZAKAJ SO PIŠKOTKI POTREBNI?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

UPORABLJAMO NASLEDNJE PIŠKOTKE:

Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve. Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik. Skupina 3: Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook, Twitter, Google idr. Če se z uporabo ne strinjate, piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere funkcije spletne strani zato ne bodo na voljo. Spodnja tabela prikazuje piškotke, ki jih uporabljamo na spletni strani: 
Trenutno se ne uporablja noben piškotek iz te kategorije.